Vanaf juli staan onze deuren weer wagenwijd open. En niet enkel om collecties aan te kopen. Natuurlijk kan je bij ons de mooiste collecties vinden. Maar daarnaast is elke ondernemer of bosslady in fashion hier welkom. Haal inspiratie voor SS20 op of spot aankomende trends voor directe levering. Daarnaast kan je hier terecht voor allerlei tips en tricks om jouw fashionbusiness te boosten en een fashionable tasje koffie staat hier voor jou ook altijd klaar.

Fashion is niet meer enkel collecties en mooie kleding. Het draait om business en netwerken. Collecties verdelen is een deel van onze business. Net als in fashion vormen deze prachtige collecties de basis van onze business maar komt er veel meer bij kijken. Het juiste businessplan, social media strategie, netwerk, budgettering en assortimentsplan zijn maar een greep uit de vele taken waar een fashionpreneur anno 2020 mee geconfronteerd wordt. Ook om jullie business naar een hoger niveau te tillen kan je bij Matuvu terecht.

Dus, op zoek naar inspiratie? Business tips? Andere bossladies en de mooiste collecties? Spring gerust eens binnen en laat je inspireren. En moest je toch hulp nodig hebben dan staat het Matuvu team voor jullie klaar.

Tot snel!