Let the festival feaver begin! Deze tropische temperaturen zetten onze gedachten al meteen klaar voor de festival zomer. En nee het uitzicht naar een camping, tentjes en biertjes uit een bekertje zijn niet de dingen waar wij naar uitkijken. De fantastische festival outfits daarentegen? Laat maar komen. Een festival is niet meer enkel muziek, ook zien en gezien worden wordt steeds belangrijker. Heb jij jouw festival outfits al klaar? Hier nog wat inspiratie om jouw grasweide naar keuze te betreden. 

 

Let’s start basic. Een T-shirt heeft iedereen nodig. Kies jij ook graag voor een overdaad aan accessoires of hou jij je outfit graag simpel? Kies dan voor een T-shirt. Ideaal voor de zomerse temperaturen én om je schouders te beschermen tegen de zon. Extra hip deze zomer? Combineer je T-shirt met een rok in plaats van je standaard jeansshort. Als je er dan nog voor zorgt dat je print op je T-shirt matcht met de kleur van je rok krijg je een outfit waar over nagedacht is. Het plaatje klopt en je ziet er meteen extra fashionable uit.

 

Op festivals worden enorm veel trends geshowt én gespot. Zorg dat je gespot wordt met het nieuwste en hipste accessoire voor deze zomer. De suncover van Any Di. Dit unieke en luxueze accessoire beschermt je zonnebril en maakt je outfit helemaal af. Hang hem aan je tas of broeksriem zo geraak je ook die zonnebril niet kwijt op je hoofd. Ja, dat hebben we allemaal al wel eens meegemaakt.

Een grote tas is wel het laatste wat je nodig hebt op een overvolle festivalweide. Kies daarom voor een zo klein mogelijk model. Dit exemplaar van Any Di heeft net genoeg ruimte voor je smartphone, wat geld en je identiteitskaart. Bovendien kan je het ook super hip dragen als een halsketting zoals gespot bij Gigi Hadid. Handig én veilig.

 

Deze heerlijke zomerse temperaturen zorgen voor de ideale summer vibes maar jammer genoeg ook voor een zonneslag. Wees de zon te slim af en bescherm je hoofd tegen de hitte met een prachtige zomerhoed.  Of zit jij ook altijd te knoeien met die fantastische festival kapsels? Als je ook geen krak bent in het vlechten, opsteken en stylen van jouw lokken is deze hoed een ideale oplossing. Bovendien is een hele dag zon op je hoofd en die hippe cocktail geen geweldige combinatie. Bega geen festival faux pas en bescherm je dus van de zon en hitte met een zonnehoed en veel water. You’ll thank us later.

Is een opvallende broek ook jouw style droom maar durf je deze nog niet goed uit de kast de halen om dagelijks te gaan werken? Probeer ze voor de eerste keer op een festival. Geen look gek genoeg voor de festivalweide. Neem Kendall Jenner als je voorbeeld en style jouw fashion challenge. Wij zijn er zeker van dat deze broek een festival must have zal worden.

En wordt die hitte je echt helemaal te veel, laat die top dan gewoon thuis. Begrijp ons niet verkeerd. We blijven altijd stylish en fashionable maar dragen dan gewoon een sjaal als top. Gespot op Coachella a.k.a. het fashion voorspellingsweekend voor alle komende zomertrends dus klaar om ook de rest van de wereld te veroveren. Spring als eerste op deze trend én heb als enige niet te warm op de festivalweide. It’s a win-win!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *