Dat fashion business nooit stopt wil natuurlijk niet zeggen dat we nooit eens ontspannen. Heel af en toe laten we het zakelijke gedeelte even voor wat het is en ploffen we met veel plezier de zetel in. Maar, our jobs never stop! Daarom hier enkele van de meest fashionable televisie series voor als je eens nood hebt aan een avondje Netflix. En geen probleem he, we zijn nog steeds aan het doorwerken en inspiratie aan het halen uit de outfits samengesteld door ’s werelds beste stylisten. Popcorn iemand?

 

Suits werd in 2018 ongetwijfeld nog populairder dan het al was. Deze Amerikaanse serie over twee advocaten was al enkele jaren een hit. En hoewel er twee mannelijke acteurs de hoofdrol hebben is het  Rachel Zane, ofwel the Meghan Markle, die de spotlights steelt. Haar zakelijke boss lady stijl is het voorbeeld van office chique met een tikkeltje fashion. We zijn er zeker van dat Meghan iets van haar royal stijl heeft afgesnoept van deze serie. Watch en learn.

Vele onder jullie zullen Dynastie al wel kennen. Een top serie, maar de outfits zijn niet echt meer zo modern. Ondertussen kwam Netflix met een vernieuwde versie van de serie waar bosslady én fashionista Fallon Carrington de prachtigste outfits toont. Al moet stiefmoeder Cristal niet onderdoen. De ideale serie als je houdt van extravagante, dure looks. A girl can dream right?

 

 

Netflix kan ook echt leerrijk zijn. De documentaire reeks 7 days out focust zich de hele eerste aflevering op het voorbereiden van Lente 2018 haute-couture show van modehuis Chanel. Leer bij over events, over fashion en droom vooral weg bij de prachtige collectie. En bewijs iedereen die zegt dat fashion een gemakkelijke business is onmiddellijk ongelijk. Karl for the win!

 

Sex and the city, ok ook geen nieuwe show meer maar geef toe, een cult classic. De verhalen van Samantha, Charlotte, Miranda en Carrie gaan toch nooit vervelen. Zeer interessant als je geïnteresseerd bent in verschillende fashion stijlen. Alle vier de dames hebben ze een totaal andere stijl maar komen ze wel altijd even fashionable voor de dag. P.S. wil je toch graag een jongere/modernere versie van deze tv-show? Check out pretty little liars. Ook hier werkte de styliste met vier verschillende karakters en kwam zo elke aflevering weer tot outfits waar onze mond van open viel.

The crown verteld het leven van Queen Elizabeth. En de prachtige outfits laat ons af en toe ook eens wegdromen als een prinses of koniging. En hoewel we de queen nooit konden betrappen op een fashion faux pas is het prinses Margareth, de zus van de queen, die de show steelt met haar impacable stijl.

En als je toch nog wat kijk uurtjes over hebt spaar ze dan zeker op voor de documentaire van fashioninfluencer Chiara Ferragni. La Ferragni laat al enkele tijd haar leven als fashion influencer en business woman first class filmen door een filmploeg. Onder andere Donatella Versace en Diane von Furstenberg zullen aanwezig zijn in de documentaire. Nog even geduld dus!

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *