It’s that time of the year again. Zomervakantie! Hoewel dit voor retailers vaak een drukke periode is (solden, aankopen nieuw seizoen) is dit voor veel mensen ook tijd voor de jaarlijkse zomervakantie. Dat wil zeggen dat jijzelf maar ook jouw klanten op zoek zijn naar een comfortabele maar fashionable travel outfit. Haal je inspiratie dit jaar bij de meest fashionable celebrities. Zij zijn het echter gewoon van constant te reizen en hebben de travel look dus volledig onder de knie. Hier zijn enkele looks die jij met gemak kan dragen. 

 

Nice and cosy. Op het vliegtuig kan het behoorlijk frisjes worden. Dus, zelfs als je naar een warme bestemming vliegt kan een warme wollen vest van pas komen (desnoods als hoofdkussen voor een dutje). Ga voor een kwalitatief exemplaar van kashmier of zuivere alpacawol. Deze zijn vaak dunner maar geven je meer warmte als een synthetisch exemplaar. Rosie Huntington Whiteley en J.Lo. gingen je al voor, waar wacht je nog op?

 

Bron: Pinterest

Dat sportkleding of active wear al lang niet meer enkel voor de fitness is weten we ondertussen. Hier combineren fashionista’s Ashley Graham en Gigi hadid hun favoriete zwarte sportlegging op hun eigen manier. Ga voor een full sportive look a la Ashley of een chique combinatie met een blazer a la Gigi. Comfort verzekerd.

Bron: Pinterest

Style het simpel. Victoria Beckham en Kendall Jenner zien er fantastisch uit in hun airport outfit. Toch hebben ze eigenlijk maar een simpele outfit aan. De truc zit hem in de kleur. Door ervoor te zorgen dat bovenstuk en onderstuk in exact dezelfde kleur zijn krijg je een rustig en stylish resultaat. Best breek je dit effect wel door een schoen te kiezen met een andere kleur. Hierdoor heb je een eyecatcher en ben je onmiddellijk het effect van “het kleurpotloodje’ kwijt. Easy does it.

Bron: Pinterest

 

En heb je soms echt geen zin om je op te kleden, of heb je een super vroege of late vlucht? Een fancy bag red je look. Zelf zijn we eerder fan van een outfit waar iets meer over nagedacht is maar we hebben allemaal al wel eens een moment gehad dat het samen stellen van een look niet zo belangrijk lijkt. Speel net als deze … je designerbag kaart en je look is klaar.

Bron: Pinterest