Zo, we zijn na een bewogen week weer terug op kantoor. Na Berlijn en Amsterdam zijn we helemaal klaar voor het nieuwe seizoen. We hebben de nieuwste trends gespot, en het beste? We vonden alle trends terug in de nieuwe collecties bij ons op kantoor. Wil jij ook weten welke items helemaal hip zijn volgend seizoen? En welke kleuren en stijlen je best aankoopt? Met andere woorden hoe word je een trensetter in 2019.  Lees dan zeker verder. Speciaal voor jullie een blik achter de schermen van fashionbusiness en de nieuwste trends op een rijtje. De hipste fashion influencers zijn er al mee gespot. Ben jij de volgende? 

Neon

De tijd dat je als kind geen fluovestje aan wou op de fiets is al lang gedaan. Fluo is helemaal in. En niet enkel om veilig te zijn in het verkeer. Vooral neon geel/groen is een echte trendkleur. Maar als je graag iets vrouwelijker draagt is ook fluo roze een kleur die we regelmatig zien terugkomen.

Fluo tinten @Berlijn en felle kleuren bij Sylvian Heach @modefabriek

Trendzetters Kendall Jenner en Xenia Adonts werden al gespot in fluo groen.

 

Snakeprint

Move over Leopard, there is a new animal in town. Luipaardprint is zo 2018. Wil je echt hip zijn in 2019? Kies dan voor slangenprint. Deze print vormt een leuke variatie en kan gedragen worden in allerlei kleurtjes.

Foto 1: slangenprint @modefabriek Foto 2: Ook op accessoires kan slangenprint een hippe touch geven @Berlijn

Fashionista Marta Carriedo is al helemaal gek op de slangenprint

Star print

Naast snakeprint was er nog een print die we overal spotten op de beurs: de sterrenprint. Vorig seizoen kwam de astro print al in enkele collecties piepen maar dit jaar zijn het al out sterren. Zowel in kleding als in accessoires is de trend verweven in verschillende collecties.

Stars everywhere!

Marta Carriedo en Chiara Ferragni staan alvast prachtig met de sterrenprint. Draag hem eerder casual of wat fancier.

 

De trendkleur van 2019: bruin

Kies je toch liever voor een effen look? Ga dan voor de kleur bruin. Bruin zit in alle hippe collecties voor 2019. Alle tinten zijn hip maar warm chocoladebruin en licht beige zijn toch de meest voorkomende kleuren. Een monochrome look is natuurlijk altijd super stylish maar ook de combinatie met turquoise is helemaal hip. Onderstaand broekpak spotten we in een prachtige curduroy stof wat ook nog eens lekker warm is voor de herfst en winter.

Een bruin curudorypak of een handtas gemixt in turquoise en bruin gespot @modefabriek en @Berlijn.

Fashionista’s queen of jetlags en Sophie (Sophisticatedbox) werden al gespot in de kleur van 2019.

Lange jurken voor 2019

Mini, move over! Deze moet bij de fashionista’s helemaal plaats maken voor de maxi dress komende seizoenen. Of het nu zomer of winter is, warm of koud, de maxidress overleeft in 2019 alle seizoenen. Tip? Combineer hem met één van de trendkleuren of prints om helemaal up to date te zijn.

Op beide beurzen werden alle korte rokjes omgeruild voor langere exemplaren. Hier super hip gespot in fluo- en bruintinten

Maxi dress trend spotted at Victoria van In the frow en Lonneke Nooteboom

Sparkles 

Shine bright like a diamond in 2019. Glitter, metallic kleuren en pailletjes zijn niet enkel nog voor de feestdagen. Stop ze dus niet te ver weg in je kast maar draag ze gewoon het hele jaar door.

Glitter gespot in jasjes maar ook in volledige outfits. Hoeveel glitter durf jij aan?

Marta en Xenia voorspelden ook deze trend voor 2019. Outfit inspo ten top!

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *