Friday meeting with influencers: meet Lily Tjon. Deze Nederlandse influencer/blogster is gepassioneerd door fashion, reizen en beauty. Leer haar beter kennen op haar blog Hashtag by Lily, op haar immens populaire Instagram account of hier op onze website natuurlijk.

“SUCCES DOESN’T COME OVERNIGHT”

Hoe ben jij begonnen als influencer op Instagram en op je blog?

Ik ben begonnen met mijn blog na mijn Masterstudie, omdat ik niet precies wist wat ik wilde doen en ik volgde vol interesse andere blogs toentertijd. Mijn vriend kwam toen met het idee om zelf een blog te starten en ik was meteen verliefd op het creëren van mijn eigen content en merk. Instagram volgde pas daarna.

 

Wat maakt jouw stijl uniek? 

Ik houd van mode en haal mijn inspiratie uit trends. Net als met trends verandert mijn stijl elk seizoen wel. Ik maak een trend wel altijd eigen door goed te kijken wat wel en niet bij mijn lichaam past. Ik moet me vooral lekker en goed in voelen met het liefst wat kleur of iets opvallends in verwerkt.  

 

Hoe kunnen merken jou best contacteren voor een samenwerking?

Als ik een match zie met een merk, spreek ik het liefst “face to face” met ze af zodat ik mijn persoonlijke visie kan vertellen en samen kunnen brainstormen over de samenwerking.

 

Welke samenwerking met een merk is jou het meest bijgebleven? 

Travel: Indonesisch Tourism board

Fashion: Fashionchick

Beauty: Lancome

 

Heb je nog enkele tips voor onze lezers die graag aan de slag willen als blogger?

Volhouden, “success doesn’t happen overnight”.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *