Matuvu Academy guides fashion & lifestyle businesses with
with personal coaching and group experiences

Coaching

Nood aan een sparringspartner om jouw fashionbusiness te boosten? Je wil groeien in verkoop? Je wil je kennis in social media updaten? Of je wil je bedrijf naar een next level brengen? Succesvolle (vrouwelijke) ondernemers in fashion omringen zich graag met een sterke mentor. Start met je gratis oriëntatiegesprek om te kijken welk fashion business adviestraject perfect past bij je doelen?

GRATIS Oriëntatiegesprek >

Fashion Business Traject ‘Individual’ >

Fashion Business Traject ‘In-Group’ >

Experiences

“Je bent het gemiddelde van de 5 personen waar je je het meest mee omringt” (Jeff Bezos). Met wie omring jij je? Met like-minded ambitieuze bossladies die willen groeien met hun bedrijf? Bouw aan je netwerk en neem deel aan onze maandelijkse expert classes, het Iconic Fashion business Seminar (2x jaar) of kies voor een VIP membership bij de MFF (Matuvu Fashion Family).

Matuvu Expert Classes>

Iconic business Seminar >

VIP Membership >

Magazine

Fashionbladen zijn erg gericht op mode. Vakbladen daarentegen zijn vaak wat grijs & saai. Een perfecte combinatie tussen de 2 is het MATUVU magazine. Een glossy magazine dat 2x jaar verschijnt met boeiende content (interviews, tips & tricks, adviezen, verhalen, etc.) voor de vrouwelijke ondernemer die een passie heeft voor fashion en luxe lifestyle.

Neem jaarabonnement>

Bestel een magazine >

Lees vorige edities online >