PASSIE

In 2012 opgestart door Ils Sterckx (toen verdeler van 2 fashionlabels, een juwelenmerk & een t-shirt label) en vandaag uitgegroeid tot een toonaangevend adviesbureau dat ondernemers en kmo’s helpt bij de groei van hun business naar een sterk merk.

Merken bouwen is de passie die Ils, na haar studies Licentiaat Romaanse Talen aan de KULeuven, deed kiezen voor de mode industrie. Deze industrie was toen zeer innovatief en het volstond niet gewoon ‘leuke’ producten te hebben. Het belang van een merkidentiteit en sterk verhaal was toen al in die sector onmisbaar om te groeien.

Ondertussen is het Matuvu team uitgebreid met gedreven, positieve & enthousiaste bossladies die dagelijks bedrijven en ondernemers helpen om hun business op een authentieke, creatieve en onderscheidende manier online zichtbaar te maken.

Be branded. Be different. Be you. 

“JE MOET NIET GROOT ZIJN OM GROOTS TE ZIJN.”

Gedurende de voorbije jaren kregen we heel vaak de vraag voor welke ‘grote’ merken we werkten. Bewust hebben we gekozen om ‘kleine’ merken, kmo’s en ondernemers te helpen aangezien ze vaak niet die heuse budgetten hebben om te investeren in de online zichtbaarheid van hun bedrijf.

Toch hebben ze vooral in deze tijden heel erg nood aan deze hulp, kennis en inzichten. Enkel door hun fundering sterk te hebben, kunnen ze zich onderscheiden online, zich sterker positioneren in de markt en zo ook succesvol ondernemen.

Ieders verhaal is uniek en dat is nu net zo bijzonder om dit op een creatieve manier online te vertalen met een krachtige content strategie. Je moet dus niet groot zijn om groots te zijn!

Let’s make magic happen!