Het musthave accessoire voor deze zomer: de Any Di suncover. Praktisch,kwalitatief en bovendien super hip voor de zomer. Ook jouw klant is op zoek naar een suncover, en wel om deze vijf redenen.

 

1 Iedereen knoeit met veel te grote brillendozen.

Het zonnebrillen seizoen is officieel aangebroken. Net als in fashion hebben zonnebrillen verschillende trends en stijlen. We willen natuurlijk allemaal ons nieuwste en hipste exemplaar beschermen in onze handtas maar voorlopig hadden we als enige optie een gigantische brillendoos meezeulen. Niet zo praktisch dus. De beste oplossing? Weg met die grote brillendozen. Met de suncover van Any Di kan je je favoriete zonnebril zo compact mogelijk meenemen aan je favoriete handtas.

2 Iedereen is zijn zonnebril al wel eens kwijt (op zijn hoofde 🙂 )

Hier zijn we zelf ook schuldig aan. Je laat je zonnebril overal rondslingeren en geraakt hem nog het meeste kwijt als hij op je hoofd staat. Tja, women troubles.

 

3 Terrasjes weer = kleinere handtas

Niemand zeult zijn gigantische tas mee naar een terrasje of tuinfeestje. Bovendien past het helemaal niet bij die zomerse kleedjes. Je suncover daar en tegen maakt je outfit compleet en zorgt voor een unieke en fashionable touch.

4 Het beschermt en poetst je glazen te samen

Ook die doekjes hoef je niet meer mee te nemen. De binnenkant van je Any Di cover is afgewerkt met uniek micro fibre dat je glazen niet enkel beschermt maar ook poetst. We love multi tasking.

5 het is super hip

Daarnaast is het hét fashionable item voor deze zomer. Wereldwijd al een hit en nu klaar om deze zomer België en Nederland over te nemen. Dus, zie dat jij als één van de eerste winkels deze suncovers in je aanbod hebben. DM for orders.